Sergio Ramos, ofertat să joace la o echipă înființată în 2023

Spread the love

Contractul lui Sergio Ramos la Sevilla expiră în această vară, iar presa din Spania anunță că fostul internațional spaniol nu ar avea de gând să se retragă la clubul din LaLiga.

Sergio Ramos este unul dintre cei mai buni fundași din istoria fotbalului.

Ajuns la vârsta de 38 de ani, fostul jucător al celor de la Real Madrid și actualul fotbalist al echipei Sevilla va rămâne liber de contract în vară.

Contractul său cu echipa andaluză expiră la finalul lunii iunie, iar MARCA anunță că fundașul spaniol nu ar avea de gând să rămână la Sevilla, ci să plece în America, fiind atras de un proiect al celor de la San Diego.

Sursa citată menționează că Sergio Ramos e în negocieri avansate cu oficialii unui club din San Diego (înființat în 2023), care pregătesc debutul echipei în Major League Soccer.

Concret, clubul nu joacă în nicio competiție în prezent, dar oficialii își doresc să înscrie echipa în Major League Soccer în sezonul următor, care va începe în februarie 2025.

Ramos ar fi fost atras de proiect, iar spaniolii scriu că este foarte aproape de a semna și un contract.

🚨 Real Madrid legend Sergio Ramos is in advanced talks with San Diego FC from MLS.

@GuillermoRai_ @TheAthleticFC 🇺🇸 pic.

twitter.

com/z1Yx98FXNNCotat la 3 milioane de euro, Sergio Ramos joacă de 20 de ani la nivel profesionist în Europa, scriind istorie în tricoul lui Real Madrid, unde a strâns nu mai puțin de 671 de apariții.

După 16 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu, ibericul a făcut pasul către Ligue 1, unde a evoluat timp de două sezoane la Paris Saint Germain.

În septembrie 2023 a revenit la Sevilla, iar în acest sezon a marcat de 7 ori în toate competițiile.

Lasă un răspuns