Performanțe excepționale! Elevii clujeni au strălucit la olimpiadele de limbi moderne.

Spread the love

  În lumea competitivă a educației, se evidențiază din ce în ce mai mult importanța dobândirii abilităților în limbi străine.

Elevii din Cluj-Napoca au demonstrat că sunt în fruntea acestui trend, obținând rezultate remarcabile la diversele olimpiade naționale de limbi străine.

La etapa națională a Olimpiadei de Limba Engleză  acești tineri au reușit să se poziționeze printre cei mai buni din țară.

Au obținut 1 premiu I, 1 premiu II  și 7 mențiuni.

De asemenea, la Olimpiada de Limba Franceză, elevii clujeni au obținut 2 premii I, 1 premiu special pentru punctaj maxim la ambele probe, 1 premiu II, 1 mențiune și 2 mențiuni de la  ISJ.

De asemenea, elevii clujeni au obținut la Olimpiada de Limbi Romanice următoarele premii și mențiuni: „Aceste performanțe deosebite nu sunt doar un motiv de mândrie pentru elevii înșiși, ci și pentru profesorii lor, pentru părinți și pentru întreaga comunitate educațională din Cluj-Napoca.

Ele reflectă o combinație de eforturi individuale, sprijin din partea familiilor și susținere din partea instituțiilor de învățământ.

Într-o lume tot mai interconectată, cunoașterea limbilor străine nu este doar un avantaj, ci devine o necesitate.

 Performanțele impresionante ale elevilor clujeni la diversele olimpiade de limbi străine nu fac decât să confirme că educația din Cluj-Napoca este în pas cu cerințele și provocările lumii contemporane.

Acești tineri talentați nu doar că își deschid propriile orizonturi, dar și aduc o contribuție valoroasă la construirea unei comunități mai bine pregătite pentru viitorul global”, au transmis reprezentanții IȘJ Cluj.

 Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns