FOTO Cum arată piciorul fotbalistului de la PSG care a lipsit 400 de zile din cauza unei accidentări horror

Spread the love

Presnel Kimpembe a jucat ultimul meci pentru Paris Saint Germain în februarie 2023, cu Marseille, iar la începutul anului 2024 a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei rupturi la tendonul lui Achile.

Văzut la un moment dat unul dintre cei mai promițători fundași francezi ai generației sale, Presnel Kimpembe a avut parte de un ghinion teribil, după ce s-a accidentat în februarie 2023 într-un meci cu rivala Marseille.

Campion mondial cu naționala Franței în 2018, jucătorul celor de la Paris Saint Germain a trecut printr-o recuperare de coșmar ca urmare a unei rupturi a tendonului Ahilian, suferite în luna februarie a anului 2023.

La începutul anului, Kimpembe a suferit o intervenție chirurgicală, iar fundașul de 28 de ani a publicat zilele acestea o fotografie cu operația sa.

Vă avertizăm că imaginea vă poate afecta emoțional.

🇫🇷🤕 Presnel Kimpembe shows the reality of his most recent injury.

.

.

He suffered an achilles tendon rupture which has kept him out of action for 400+ days.

The photo is the back of his foot all stitched up.

Sending strength to him.

❤️ pic.

twitter.

com/JeIXS0UOD3Kimpembe a revenit la finalul acestui sezon în sala de forță a grupării de pe Parc des Princes, însă va putea reveni pe gazon abia în sezonul următor.

El a făcut de asemenea și câteva antrenamente ușoare cu mingea.

🚨 Presnel Kimpembe has resumed training with the ball at the Campus.

pic.

twitter.

com/IQe572YOg0Francezul a câștigat 7 titluri de campion cu Paris Saint Germain, 5 Cupe ale Franței, 4 Cupe ale Ligii Franței și 6 Supercupe ale Franței.

Mai mult decât atât, acesta are și 28 de selecții la naționala antrenată de Didier Deschamps, cu care a cucerit și Liga Națiunilor în anul 2021.

236 de apariții a strâns Presnel Kimpembe în tricoul celor de la PSG.

Lasă un răspuns