Simona Halep va debuta marți la Trofeul Clarines – Ora meciului cu McCartney Kessler

Spread the love

Simona Halep își va face marți debutul în sezonul de zgură la Trofeul Clarins de la Paris, turneu de categorie „WTA 125”.

Meciul împotriva americancei McCartney Kessler va fi transmis LiveBlog de HotNews.

ro.

>> Ana Bogdan s-a retras după doar 27 de minute la Trofeul ClarinsÎn meciul de debut, Simona se va duela cu McCartney Kessler, americancă aflată pe locul 123 în clasamentul mondial.

În vârstă de 24 de ani, Kessler s-a aflat cel mai sus pe locul 119 în clasamentul WTA (22 aprilie 2024).

Duelul de marți este programat pe terenul central al complexului Lagardère din Bois de Boulogne din Paris și va începe în jurul orei 16:00, urmând să fie transmis LiveBlog de HotNews.

ro.

Va fi cel de-al treilea meci al zilei pe terenul central, după confruntarea dintre Alize Cornet și Yulia Starodubtseva și cea dintre Anastasia Zakharova și Diane Parry.

După ce Ana Bogdan a fost nevoită să se retragă luni, România mai este reprezentată la competiția de la Paris de Gabriela Ruse, care va juca împotriva chinezoaicei Lin Zhu.

Trofeul Clarins are loc în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.

000 de euro.

Campioana en-titre este Diane Parry.

>> OPINIE Cum „s-a stins flacăra”, chiar după meciul carierei, pentru jucătorul care nu s-a speriat de Federer, Nadal și Djokovic>> WTA Roma: Sorana Cîrstea, eliminată în optimi fără drept de apel de o finalistă de Grand Slam>> Iga Swiatek, în sferturi la WTA Roma – Victorie în fața triplei câștigătoare de Grand SlamTurul I: McCartney KesslerTurul II: Emma NavarroSferturi: Cristina Bucșa / Fiona FerroSemifinale: Sloane Stephens / Lin Zhu / Alize Cornet / Kristina MladenovicFinala: Katie Boulter / Diana Shnaider / Diane Parry / Varvara Gracheva.

>> OPINIE.

Cât de corect este ca Simona Halep să primească wild carduri? Totul a început cu Maria Sharapova, când rusoaica a revenit și ea după dopaj și Halep atunci a contestat-o

Lasă un răspuns