Primul sondaj în care Gabriela Firea este pe primul loc în opțiunile de vot pentru Primăria Capitalei, la un procent de Nicușor Dan, în sectorul 1 / Sondaj Avangarde și pentru Primăria Sector 1

Spread the love

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, ar câștiga alegerile locale cu 30%, dacă scrutinul ar avea loc duminica viitoare, conform unui sondaj Avangarde realizat doar în Sectorul 1 și consultat de HotNews.

ro.

În primul sondaj în care Firea se clasează pe primul loc în intențiile de vot, Nicușor Dan s-ar afla pe poziția a doua la un procent distanță, în timp ce Piedone ar obține 17%.

Sondajul Avangarde – consultat de HotNews.

ro – a fost realizat în perioada 7-11 mai, pe un eșantion de 1.

150 de persoane din Sectorul 1.

Eroarea maximă de eșantionare, la un nivel de încredere de 95%, este de +/-2,9%.

Sondajul arată următoarele intenții de vot, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Primăria Capitalei:Același sondaj Avangarde arată că pentru Primăria Sectorului 1 candidatul comun susținut de PSD și PNL George Tuță ar obține 34%, urmat de Clotilde Armand (USR), cu 32% și Liviu Negoiță (PUSL), cu 15%.

Ramona Ioana Bruynseels (AUR) ar lua 12%, în timp ce fostul primar de sector Daniel Tudorache (independent) ar obține 4%.

La întrebarea „dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale dvs cât de sigur sunteți că veți vota”, 55% dintre cei chestionați au răspuns că vor vota „cu siguranță”, 38% au spus că „probabil” vor vota, 2% au răspuns că „probabil” nu vor vota, 3% au răspuns că nu vor vota „cu siguranță”, iar 2% nu au știut/nu au răspuns.

Reamintim că liderii PSD și PNL au decis să renunțe la candidatura dr.

Cătălin Cîrstoiu și au decis să meargă pe candidaturi separate: Gabriela Firea – PSD și Sebastian Burduja – PNL.

O investigație HotNews.

ro a arătat că managerul spitalului public lucra și la clinica privată a familiei sale.

În primul sondaj realizat tot de Avangarde, la comanda PSD, după retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și decizia coaliției de a merge pe candidaturi separate, Nicușor Dan se clasa pe primul loc, cu 31% din voturi, iar Gabriela Firea era pe locul secund, cu 24 de procente, urmată de Cristian Popescu Piedone (PUSL), cu 20%.

Acest sondaj a fost realizat de Avangarde la comanda PSD, în perioada 24 – 27 aprilie, pe un eşantion de 1.

150 de persoane.

Într-un alt sondaj, realizat de INSCOP la comanda News.

ro, în perioada 23 – 27 aprilie, Gabriela Firea se clasa pe pozția a treia, cu 21,4%, după Nicșor Dan, cu 38,5% din opţiuni, urmat de Cristian Popescu Piedone, cu 27,4%.

Lasă un răspuns