Podul Giurgiu-Ruse intră în reparaţii pe partea bulgărească. Traficul se va desfăşura pe o singură bandă până la finalul lunii

Spread the love

Traficul pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, Bulgaria, se va desfăşura pe o singură bandă pe tot parcursul lunii mai, ca urmare a unor lucrări de reparaţii pe care partea bulgară le efectuează la un rost de dilataţie la partea de pod pe care o are în administrare.

„Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a fost informat în cursul zilei de astăzi, prin Centrul Comun de Contact Româno-Bulgar Giurgiu-Ruse, cu privire la faptul că în perioada 13-31 mai 2024, autorităţile bulgare efectuează lucrări de reparare a unui rost de dilataţie a podului dintre Ruse şi Giurgiu pe partea de pod care se află în administrarea acestora.

Activităţile de reparaţii se vor efectua pe timpul zilei, circulaţia în zonă desfăşurându-se pe o bandă cu regim de trecere, reglementată prin indicatoare rutiere şi semnalizatoare”, se arată într-un comunicat de presă emis luni de ITPF Giurgiu și citat de Agerpres.

Având în vedere că traficul prin PTF Giurgiu se va desfăşura cu dificultate, ITPF Giurgiu a menţionat că instituţia a luat toate măsurile astfel încât să fie asigurat un trafic fluent prin punctul de trecere a frontierei.

Lasă un răspuns