Fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen, mărturie la proces: Se temea că vor apărea plângeri de la alte femei

Spread the love

Fostul avocat al lui Trump, Michael Cohen, mărturie la proces: Se temea că vor apărea plângeri de la alte femei Audierea nu este transmisă la televizor.

În 2018, Cohen a pledat vinovat pentru mai multe crime federale, din nou legate de plăţi ilegale.

Parchetul contestă o „schemă” cu care anturajul fostului preşedinte, de-a lungul anilor, a cumpărat – pentru a le acoperi – poveşti potenţial dăunătoare reputaţiei lui Trump.

În instanţă, Cohen a spus că nu a lucrat pentru departamentul juridic al Organizaţiei Trump: „Am răspuns doar în faţa lui Trump”, a explicat el.

Vezi mai multe articole din categoria externe A confirmat că împreună cu David Pecker, editorul tabloidului National Enquirer, a orchestrat trecerea sub tăcere a unor ştiri, sau presupuse ştiri, care ar fi putut submina candidatura angajatorului său.

Printre acestea, teoriile portarului de la Trump Tower despre paternitatea extraconjugală şi o presupusă aventură cu un iepuraş Playboy.

Cohen a spus că i-a comunicat cu Trump în persoană sau prin telefon pentru că „nu a avut niciodată o adresă de e-mail”, gest făcut chiar şi de mai multe ori pe zi.

Avea o reticenţă de a folosi comunicări scrise, de teamă că ar putea fi folosite în cauze judiciare.

  Fostul preşedinte, care candidează la Casa Albă la acea vreme, i-ar fi spus: „Când va ieşi (candidatura – n.

r.

), multe femei se vor prezenta”.

Cohen este cel de-al 19-lea martor al procesului de până acum.

Lasă un răspuns