Exod la U Craiova 1948 după retrogradare – Șase jucători și doi antrenori dați afară

Spread the love

U Craiova 1948 a retrogradat direct din SuperLigă, după meciul pierdut cu scorul de 3-1 în fața celor de la FC Hermannstadt, iar conducătorii oltenilor au început deja „curățenia” la echipă.

>> VIDEO SuperLiga: Botoșani și Dinamo merg la baraj – Voluntari și FC U Craiova 1948 retrogradeazăLa doar o zi după eșecul care a trimis U Craiova 1948 în liga secundă, oltenii s-au despărțit de o parte din jucătorii din lot.

Deși patronul Adrian Mititelu anunța că va lua o decizie în privința viitorului echipei în zilele viitoare, „curățenia” de vară a început deja.

Oltenii au anunțat pe rețelele de socializare plecarea lui Vlad Achim, Yassine Bahassa și Benjamin Van Durmen, fotbaliști aflați la final de contract.

Pe lângă aceștia, clubul a ajuns la o înțelegere cu Gabriel Compagnucci, Leo Lacroix și Matheus Mascarenhas pentru rezilierea amiabilă a angajamentului.

Și la nivelul staff-ului au existat despărțiri, antrenorul secund Florin Drăgan și antrenorul de portari Gabriele Aldegani părăsind și ei echipa.

>> Adrian Mititelu, prima reacție după ce FC U Craiova a retrogradat în Liga 2: „Suntem într-un moment de cotitură” >> SuperLiga: Dinamo vs Csikszereda și Botoșani vs Mioveni – A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj1.

UTA Arad – 37 puncte2.

Oțelul Galați – 363.

FC Hermannstadt – 344.

Universitatea Cluj – 335.

Petrolul Ploiești – 296.

Poli Iași – 27 7.

Dinamo București – 25 / baraj cu Csikszereda8.

FC Botoșani – 25 / baraj cu CS Mioveni9.

FC Voluntari – 24 / retrogradată direct10.

U Craiova 1948 – 22 / retrogradată direct.

Lasă un răspuns