Trofeul Clarins: Simona Halep și-a aflat prima adversară de la Paris

Spread the love

Simona Halep a aflat numele adversarei pe care o va întâlni în primul tur de la Trofeul Clarins, turneu de categorie „WTA 125”, în urma tragerii la sorți care a avut loc duminică la Paris.

>> VIDEO Simona Halep se întoarce pe zgură – Mesajul transmis de la ParisÎn meciul de debut, Simona se va duela cu McCartney Kessler, americancă aflată pe locul 123 în clasamentul mondial.

În vârstă de 24 de ani, Kessler s-a aflat cel mai sus pe locul 119 în clasamentul WTA (22 aprilie 2024).

McCartney a pierdut șase dintre ultimele șapte meciuri disputate.

Americanca a jucat ultima oară în calificări la Madrid și a fost învinsă de Jaqueline Cristian, scor 7-6(4), 6-4.

Dacă va trece de sportiva din SUA, pentru Halep va urma un meci cu învingătoarea partidei dintre Emma Navarro (22 WTA / principală favorită) și o jucătoare venită din calificări.

Simona a jucat ultima oară pe zgură în data de 26 mai 2022, când a fost învinsă de chinezoaica Qinwen Zheng în turul doi la Roland Garros.

La turneul din Paris este prezentă și Ana Bogdan, care va juca în runda inaugurală cu Varvara Gracheva (88 WTA).

Sportiva născută la Moscova a ales recent să reprezinte Franța, iar la Roma a învins-o în calificări pe Jaqueline Cristian, scor 3-6, 6-2, 6-3 (românca a ajuns pe tabloul principal ca lucky loser).

>> Irina Begu, în optimi la WTA Roma – A câștigat 11 game-uri la rând în fața unei favoriteTurul I: McCartney KesslerTurul II: Emma NavarroSferturi: Cristina Bucșa / Fiona FerroSemifinale: Sloane Stephens / Lin Zhu / Alize Cornet / Kristina MladenovicFinala: Katie Boulter / Diana Shnaider / Diane Parry / Ana Bogdan.

WTA125 Trophee Clarins Main DrawRomanian R1 Matchups:🇷🇴Simona Halep vs 🇺🇸Mccartney Kessler🇷🇴Ana Bogdan vs 🇫🇷Varvara Gracheva pic.

twitter.

com/tqXjPsBZtPTrofeul Clarins se va disputa în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.

000 de euro.

Campioana en-titre este Diane Parry.

>> OPINIE.

Cât de corect este ca Simona Halep să primească wild carduri? Totul a început cu Maria Sharapova, când rusoaica a revenit și ea după dopaj și Halep atunci a contestat-o

Lasă un răspuns