Mesajul postat de jucătoarea care a fost dată dispărută după ce s-a retras în secret din tenis

Spread the love

Dată dispărută de presa din Italia, Camila Giorgi a postat sâmbătă un mesaj prin care și-a confirmat retragerea din tenis la vârsta de 32 de ani.

>> Curiosul caz al jucătoarei de tenis care s-a retras în secret și care momentan nu este de găsitConform Corriere della Sera, Giorgi nu mai figura ca sportivă activă începând din data de 7 mai, zi în care a debutat turneul WTA 1000 de la Roma (acolo unde în mod normal ar fi trebuit să concureze în fața compatrioților).

WTA ar fi încercat să o contacteze pe jucătoare, doar că Giorgi nu a fost de găsit, iar în presa din Italia a dezvăluit că jucătoarea de tenis a fost pusă recent sub acuzare de către Procuratura din Vicenza.

Ea este acuzată că și-a falsificat certificatul de vaccinare la Covid-19.

După câteva zile în care nu s-a știut nimic despre italiancă, Giorgi a revenit pe rețelele de socializare, a confirmat că nu va mai juca tenis profesionist și le-a spus fanilor să nu mai creadă „zvonurile inexacte” legate de viața ei.

„Vă rog să urmăriți această pagină de Instagram pentru informații de încredere.

Dragii mei fani, sunt fericită să anunț oficial retragerea mea din tenis.

Sunt atât de recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul vostru minunat de atâția ani.

Prețuiesc toate amintirile frumoase.

Au existat multe zvonuri inexacte despre planurile mele de viitor, așa că aștept cu nerăbdare să vă ofer mai multe informații despre oportunitățile interesante care urmează.

Este o bucurie să-mi împart viața cu voi și să continuăm această călătorie împreună” – Camila Giorgi.

Camila Giorgi shares this story on her Instagram👇🏼 pic.

twitter.

com/9SWwwvsnkdNăscută pe 30 decembrie 1991, la Macerata, Italia, Camila Giorgi a câștigat 430 de partide de-a lungul timpului și a fost învinsă de 319 ori.

Cel mai sus a fost în ierarhia WTA pe locul 36, în data de 22 octombrie 2018.

A câștigat în carieră 4 titluri WTA (2023 – Merida / 2021 – Montreal / 2018 – Linz / 2015 – ‘s-Hertogenbosch), iar cea mai bună performanță de la Grand Slamuri a fost reprezentată de sfertul de finală de la Wimbledon, din 2018.

A adunat de-a lungul carierei doar din premiile din tenis suma de $6,414,545.

O postare distribuită de 🎀 𝓒𝓪𝓶𝓲𝓵𝓪 𝓖𝓲𝓸𝓻𝓰𝓲 🎀 (@camila_giorgi_official)

Lasă un răspuns