Gaziantep, victorie crucială în lupta pentru evitarea retrogradării – Prestații de excepție pentru Denis Drăguș și Alexandru Maxim

Spread the love

Gaziantep a obținut un succes categoric în deplasarea de pe terenul celor de la Adana Demirspor, scor 6-1, în etapa cu numărul 36 a Superligii Turciei.

Gaziantep continuă să lupte pentru menținerea în primul eșalon al fotbalului din Turcia, după un succes răsunător obținut în fața celor de la Adana Demirspor.

Cu Florin Niță, Alexandru Maxim și Denis Drăguș în primul 11, gruparea oaspete a jucat un fotbal ofensiv pe Yeni Adana Stadyumu și a făcut un pas uriaș către evitarea retrogradării.

Drăguș a dat tonul pentru Gaziantep în minutul 11, reușind să puncteze din pasa lui Markovic, însă Stiven Mendoza a restabilit egalitatea din pasa lui Mario Balotelli, în minutul 31.

La faza imediat următoare, Alexandru Maxim a ieșit la rampă și l-a servit excelent pe Markovic, care a punctat pentru 2-1.

Gazdele au rămas în inferioritate numerică în minutul 39, după ce Mario Balotelli a văzut cartonașul roșu.

Mai mult decât atât, în prelungirile primei reprize, Maxim a mai oferit un assist (min 45+7), la reușita lui Djilobodji.

În a doua repriză, Gaziantep a continuat să atace, iar în minutul 67, Eskihellac a înscris pentru 4-1.

Internaționalul român Denis Drăguș (min 77) a făcut 5-1 cu al 14-lea său gol în actuala ediție de campionat, iar scorul final a fost stabilit de Badji, în minutul 90.

🔥 Denis Dragus’un skoru 5-1’e getiren golü ve ardından bizim takım! pic.

twitter.

com/MXWHcoTm0bCu această victorie, Gaziantep a urcat pe locul 16 în Superliga Turciei (38 de puncte), primul deasupra linie roșii, profitând și de eșecul suferit de Karagumruk, 2-3 în duelul cu Galatasaray.

Pentru Gaziantep, urmează meci pe teren propriu chiar împotriva celor de la Karagumruk, după care, în ultima etapă vor juca pe terenul celor de la Pendikspor.

În cazul unui eventual succes în următorul meci, Gaziantep se va salva matematic de la retrogradare.

Lasă un răspuns