Farul Constanța s-a despărțit de Constantin Budescu, înaintea finalului de sezon

Spread the love

Deși mai sunt de disputat două runde din play-off-ul SuperLigii, Farul Constanța a decis să pună punct contractului cu Constantin Budescu, fotbalist transferat la începutul sezonului.

Ajuns la fosta campioană la începutul lunii august, după ce își reziliase contractul cu Petrolul Ploiești, Budescu nu a încheiat sezon la Constanța, după o despărțire de comun acord.

„Farul Constanța și mijlocasul ofensiv Constantin Budescu au stabilit, de comun acord, ca începând de astăzi să înceteze relațiile contractuale.

Transferat în vara anului trecut la formația noastră, Constantin Budescu a evoluat de 29 de ori în tricoul alb albastru, reușind 8 goluri și 9 pase decisive în toate competițiile.

Mulțumim, Budi, pentru toate reușitele în tricoul echipei noastre și mult succes mai departe” – a anunțat Farul pe site-ul oficial.

În vârstă de 35 de ani și campion al României cu Astra Giurgiu, Constantin Budescu a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Petrolul Ploiești, FCSB, DL Yifang (China), Al-Shabab (Arabia Saudută), Damac FC (Arabia Saudită) sau FC Voluntari.

Mijlocașul are și 15 selecții și cinci goluri pentru echipa națională a României.

A post shared by Farul Constanța (@farulconstanta)

Lasă un răspuns