Primarul Emil Boc și Tinicheaua Imobiliară Care Îi Dă Coșmaruri

Spread the love

Pe lângă imaginea sa publică, clujenii nu uită și nu iartă pe Emil Boc pentru că i-a păcălit indirect cu mii de euro. Primarul a pus semnătura pe un proiect imobiliar în paragină și insolvență, lăsând zeci de cetățeni fără bani și fără locuințe. Oamenii, într-un grup de păgubiți, își împărtășesc frustrările și dramele de când au avut încredere în investitori.

Transilvania Smart City, un proiect gândit de Elena Udrea și aprobat de primarul din Cluj, se află acum în insolvență. Compania și-a închis inclusiv adresele de mail, lăsând în urmă promisiuni nefiind onorate. Printre cei implicați în proiect sunt și persoane cu trecut îndoielnic, în vizorul DNA.

Emil Boc, semnătura de pe proiectul controversat, a aprobat investiția care a dus la pierderea economiilor clujenilor. El a construit chiar și un drum, folosind bani publici, care să ducă până la Transilvania Smart City. „Țeapa” estimată se ridică la 2 miliarde de euro, iar păgubiții își împărtășesc frustrările pe un grup de Facebook, încercând să găsească soluții. Pană când vor își recupera banii este o necunoscută, iar Emil Boc și acționarii implicați par să scape neatinși. Printre cei implicați în proiect se numără: Alexandru Alexandrov, iubitul Elenei Udrea și Adrian Gurzău, finul ei, dar și Miron Mitrea, care a fost în PSD, Marcel Păcuraru, acționar la Realitatea, Gabriel Oprea și Bobby Păunescu, susținător înfocat al AUR. Mulți dintre cei menționați au făcut închisoare pentru corupție și sunt în vizorul DNA.

Lasă un răspuns