LIVE Război în Ucraina – ziua 806: Incendiu la un depozit de combustibili din Rusia după un atac cu drone / Ucrainenii spun că au doborât 17 drone deasupra Odesei / Putin se vede cu premierul armean după luni de tensiuni

Spread the love

Un atac ucrainean cu drone a provocat un incendiu și a avariat mai multe rezervoare la un depozit de combustibili din regiunea rusă Krasnodar, a anunțat joi dimineață administrația de criză a regiunii, potrivit Reuters.

De cealaltă parte, forțele aeriene ucrainene au spus că au doborât deasupra regiunii sudice Odesa 17 dintre cele 20 de drone lansate de forțele ruse peste noapte.

07:31 Incendiu și daune la un depozit de combustibili din regiunea rusă Krasnodar după un atac ucrainean cu drone, potrivit autorităților locale.

Circa șase drone au fost distruse și resturi au picat pe rafinăria de lângă satul Yurovka, a spus adminsitrația de criză a regiunii pe Telegram.

„Mai multe rezervoare au suferit daune”, a spus aceasta, adăugând că nimeni nu a fost rănit în atac.

Pe rețelele de socializare au apărut clipuri neverificate ce arată un incendiu de proporții.

Earlier tonight, Ukrainian forces successfully hit a Russian railside fuel depot in Yurovka, Krasnodar Krai, setting the facility ablaze.

pic.

twitter.

com/loXEpsr5R201:16 Dacă Rusia nu pierde, Europa va trebui să sepregătească pentru mai multe războaie, avertizează Kosovo.

Donika Gervalla-Schwarz, şefa diplomaţiei kosovare, a transmis că sprijinul tinerei sale națiuni pentru Ucraina este necondiționat – în ciuda faptului că Kievul nu a recunoscut independența Kosovo.

00:20Prea devreme pentru a se vedea deja efectele ajutorului american pe frontul din Ucraina, spune șeful Pentagonului.

„Este nevoie de timp pentru a desfășura unele dintre aceste capacități”, a declarat Lloyd Austin în fața unei subcomisii pentru Apărare din Senatul SUA.

–––––

Lasă un răspuns