Un avion SMURD, retras de la cel mai mare exercițiu militar NATO din Europa, ca să îl ducă pe Piersic la București

Spread the love

  Actorul Florin Piersic a fost preluat, marți seară, cu un avion SMURD de la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi transferat la Institutul „Matei Balș” din București.

Potrivit digi24, transferul s-a făcut la solicitarea familiei.

  Reprezentanţii Inspectoratului General de Aviaţie (IGAv) au anunţat că, marţi seară, este în desfăşurare transferul unui pacient de la Cluj-Napoca la Bucureşti.

Avionul folosit la transportul lui Florin Piersic era unul implicat „În aceste momente, avionul SMURD nr.

1123 execută o misiune secundară, pentru transportul unui pacient cu afecţiuni cardiace de la Cluj-Napoca la Bucureşti.

La primirea solicitării, avionul SMURD se afla implicat în exerciţiul NATO «Vigorous Warrior 2024», desfăşurat în Ungaria.

În jurul orei 19:15, aeronava a decolat din zona de desfăşurare a exerciţiului, respectiv Baza Aeriană Pápa din Ungaria către Cluj-Napoca.

În aceate momente, aeronava se află pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, în procedura de transfer a pacientului către echipajul aeronavei, urmând să decoleze către Bucureşti, unde va preda pacientul”, a transmis IGAv.

Monitorulcj.

ro a sunat la Insititutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a ni se răspunde la următoarele întrebări:Până în momentul publicării articolului, nu am putut să ajungem la managerul Florin Crișan, iar Insititul Inimii va organiza, miercuri, de la ora 13:30, o conferință de presă în legătură cu situația lui Florin Piersic.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns