Florin Piersic este în stare stabilă, la Institutul Matei Balș din București

Spread the love

Actorul Florin Piersic se află internat la Institutul „Matei Balş”, starea sa fiind în prezent una stabilă, au declarat miercuri pentru Agerpres surse medicale.

Marți seară, actorul a fost transferat la București cu un elicopter SMURD, de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

Actorul Florin Piersic fusese internat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca, după ce duminică a suferit o intervenţie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care îl avea.

Amintim că Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a suferit o nouă intervenție chirurgicală în prima zi de Paște la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

„Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenţie de extragere de sonde şi îndepărtarea de stimulator.

E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenţia a decurs fără probleme”, declara, marţi, pentru Agerpres, managerul Institutului Inimii, Florin Crişan.

Actorul a fost operat săptămâna trecută la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, ulterior fiind transferat la Institutul Inimii.

Piersic a fost operat după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol, iar medicii au constatat că avea o infecţie la un genunchi, infecţie care se pare că s-a extins.

Lasă un răspuns