VIDEO Iga Swiatek, campioană în premieră la WTA Madrid – Victorie contra marii rivale, după ce a salvat trei mingi de meci

Spread the love

Iga Swiatek (22 de ani) este noua campioană de la WTA Madrid, lidera mondială salvând trei mingi de meci până la o victorie dramatică obținută împotriva marii rivale, Aryna Sabalenka, scor 7-5, 4-6, 7-6(7).

Iga și Aryna au pus în scenă cel mai lung și mai dramatic meci pe care l-au disputat una contra alteia până în acest moment.

Finala de la Caja Magica și-a respectat din plin afișul (s-au întâlnit primele două jucătoare ale lumii), fiind de nevoie de un meci spectaculos de trei ore și 11 minute pentru a putea fi stabilită o învingătoare.

Dublă câștigătoare la Madrid și campioană en-titre, Aryna (25 de ani) a avut șansele ei importante de a închide meciul, dar cumva Iga a reușit să salveze situația la toate cele trei mingi de meci pe care le-a avut de apărat.

Cel mai câștigat a fost publicul de pe arena Manolo Santana: a văzut de toate – răsturnări spectaculoase de scor, lovituri câștigătoare de manual, ratări neașteptate, dramatism și două jucătoare (aflate la un nivel foarte ridicat) care au dat totul pentru victorie.

Rezumatul finalei dintre Swiatek și Sabalenka#1GA ➡️🏆🇪🇸@iga_swiatek secures her 20th career title on the Hologic WTA Tour!#MMOPEN pic.

twitter.

com/jZMjXVjE0VIGA’S FINAL ACT INSIDE THE MAGIC BOX 🎩🏆🪄World No.

1 @iga_swiatek saves three match points to defeat Sabalenka in a THRILLER 7-5, 4-6, 7-6(7) for her first #MMOPEN title!!! pic.

twitter.

com/C0ijHjP0uk

Lasă un răspuns