Regele Charles, a treia apariţie publică din această săptămână. Cu cine s-a întâlnit

Spread the love

Regele Charles al Marii Britanii a avut vineri a treia apariţie publică din această săptămână, după ce şi-a anunţat revenirea la îndatoririle publice în urma diagnosticului de cancer.

Regele Charles, a treia apariţie publică din această săptămână Regele a fost văzut vineri zâmbind în timp ce primea o îmbrăţişare din partea nepoatei Zara Tindall, în timpul unei vizite la Royal Windsor Horse Show, potrivit Sky News.

Charles, care în februarie a dezvăluit că i s-a descoperit o formă nespecificată de cancer, a făcut a treia sa vizită publică din această săptămână pentru a face un tur al popularei atracţii ecvestre, un eveniment pe care mama sa îl îndrăgea.

Prima apariţie publică a regelui a fost la începutul săptămânii la un centru de oncologie, unde a ţinut mâinile pacienţilor şi a dezvăluit că propriul său diagnostic a fost un „şoc”.

Vezi mai multe articole din categoria social Palatul Buckingham anunţa la sfârşitul săptămânii trecute că regele Charles, în vârstă de 75 de ani, revine la îndatoririle publice, după aproape trei luni de tratament pentru cancer.

Lasă un răspuns