Pască fără aluat – rețetă de Paște și mod de preparare

Spread the love

Pasca este unul dintre preparatele dorite de români pe masa de Paște.

Pentru că rețeta tradițională este una care poate crea probleme în bucătărie, pasca fără aluat are o rețetă și un mod de preparare simple, putând fi făcută fără un mare efort și un timp relativ scurt.

Mai puțin de o oră durează ca să prepari o pască fără aluat pentru masa de Paște.

Iată mai jos ingredientele de care ai nevoie pentru pască fără aluat de Paște:Se pun toate ingredientele într-un bol și se amestecă până se omogenizează continutul.

Dacă îți plac stafidele le poți adăuga pentru un plus de savoare la pasca fără aluat.

Se amestecă.

Se tapetează o tavă cu unt, se pune hârtie de copt astfel încât să acopere fundul și marginile tăvii.

Se toarnă compoziția și se pune la cuptor, încins la 180 de grade, pentru 40-45 de minute.

După ce pasca fără aluat este scoasă din cuptor, se așteaptă până se răcește.

Pasca fără aluat poate fi presărată cu zahăr pudră sau poate fi servită fără.

Iată mai jos câteva rețete video de pască fără aluat: Dacă ai mai mulți invitați la masa de Paște, ai nevoie de cantități mai mari de ingrediente pentru pasca fără aluat:Se bat ouăle într-un castron.

Se adaugă zahărul și după branza proaspătă.

Se amestecă.

Se pune smântâna, coaja de lămâie, esența de vanilie și se amestecă.

Se adaugă făina și stafidele si se amestecă până ce compoziția are un aspect omogen.

O tavă cu diametru de 24 de cm se unge cu unt și apoi se tapetează cu gris.

Se adaugă compoziția și se lasă la cuptor, la 180 de grade, 45-50 de minute sau până suprafata de la pasca fără aluat devine arămie.

Pasca fără aluat este delicioasă și o poți servi cu încredere la masa de Paște.

Lasă un răspuns