Acuzat din nou că și-a agresat soția, deputatul Focșa reacționează: Problemele mele personale sunt greu de rezolvat / Am depus contestație la ordinul de protecție

Spread the love

Deputatul ex-AUR Viorel Focşa, împotriva căruia a fost emis ordin de protecție, fiind acuzat din nou că şi-a agresat soţia, neagă acuzațiile și susține, într-o postare video pe pagina sa de Facebooke, că nu și-a atins soția și că a fost un moment „mai tensionat” între el și fiul din prima căsătorie a partenerei sale.

Deputatul Dumitru Focșa acuză presa de manipulare și dezinformare și susține că toate necazurile vin de la o situație specială pe care o are în familie.

„Băiatul soției din prima căsătorie are tulburare de personalitate, se numește tulburare obsesiv compulsivă.

Băiatul are 23 de ani și i s-a agravat această tulburare, în sensul că a început să refuze să se spele”, spune Foscșa.

El își spune varianta într-un filmuleț video, făcând apel la înțelegerea publicului.

„Sunt un normal ca voi toți și n-am avut prețenții că sunt un om deaspura altora.

Problemele mele personale sunt greu de rezolvat și dacă am scos baiatul ieri, cu acordul soției, din cameră și l-am așezat pe un scaun în curte ca să noi să facem curat (.

.

.

) Greșeala mea de părinte responsabil este că am considerat oportun ca eu să determin băiatul să intre la duș și l-am luat în mod încurajator să iasă la baie pentru că în raport cu sănătatea lui, igiena lui precară ne afectează pe toti.

(.

.

.

)(.

.

.

) Am considerat că este mai oportun să spun pe un ton mai ridicat să iasă să se spele.

Soția i-a spus „Victor ia-ți hanoracul și să plecăm”.

Apoi să mă trezesc peste jumătate de oră cu poliția în curte de aici știți ce a urmat”, explică deputatul.

Dumitru Focșa se plânge că explicațiile sale nu au fost ascultate de polițiștii veniți la fața locului și că a depus o contestație la ordinul de protecție.

Explicațiile deputatului vin în contextul în care în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02:20, poliţiştii din Năvodari au fost sesizaţi de o femeie de 51 de ani că ar fi fost agresată fizic de soţul ei, un bărbat de 58 de ani.

„Poliţiştii deplasaţi la fața locului au întocmit formular de evaluare a riscului, în urma căruia a reieşit risc iminent, fiind emis ordin de protecţie provizoriu.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie”, a precizat Poliția Constanța.

Deputatul Viorel Focşa a fost reclamat de către soția sa pentru agresiune în ianuarie 2023 iar pe numele său a fost deschis dosar penal.

În urma incidentului de atunci, AUR a anunțat că l-a exclus din partid.

Lasă un răspuns