Șofer cu permisul de conducere suspendat, urmărit în trafic de polițiști pe străzile din Cluj-Napoca. Bărbatul a fost reținut.

Spread the love

  Marți, polițiștii clujeni au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 30 de ani, după ce a fost depistat conducând un autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Șoferul a fost depistat în trafic, în dimineața zilei de marți, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Baciului din Cluj-Napoca.

Echipajul de Poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă acesta nu a respectat indicațiile, continuându-și deplasarea.

„Ulterior autoturismul a fost urmărit și interceptat de polițiști pe o stradă din apropiere, conducătorul auto fiind încătușat și condus la sediul Secției 1 în vederea luării măsurilor legale”, informează, miercuri, IPJ Cluj.

 În cadrul verificărilor efectuate s-a constatat că conducătorul auto are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar în baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns