GSP: Câștigă 10.000 de euro pe lună, dar locuiește în zona blamată de bucureșteni. Cine este campionul greu încercat în copilărie și salvat de soție

Spread the love

Vali Crețu, proaspăt campion cu FCSB la 35 de ani, duce o viață liniștită, ferită de excese și de lumina reflectoarelor.

Fundașul dreapta e un caz atipic pentru un fotbalist cu posibilitățile sale.

El locuiește în afara Bucureștiului, într-un complex rezidențial din Chiajna, o zonă mai degrabă blamată pentru infrastructura deficitară și aglomerația exasperantă.

A fost aproape să fie concediat de Gigi Becali în repetate rânduri, dar a rezistat sub presiune, în „furtuna” declarațiilor, și și-a recâștigat locul de titular.

Acum, Valentin Crețu tocmai ce a primit cea mai dulce răsplată posibilă, o medalie de campion pe final de carieră, la 20 de ani de când lua viața în piept și părăsea Buzăul natal de unul singur, într-o călătorie cu bilet doar dus.

Sâmbătă seara, „salahorul” din flancul drept de la FCSB și-a trăit momentul de apogeu profesional: a devenit matematic campion al României, celebrând momentul unic pe terenul Arenei Naționale, înconjurat de familie, soția Mădălina și cele două fetițe.

Citește mai mult pe gsp.

ro

Lasă un răspuns