Cristian Piedone, despre ultimul sondaj Avangarde: Sunt disperați. Vor să mă convingă că doar Firea poate să-l bată pe Nicușor Dan

Spread the love

Întrebat despre ultimul sondaj Avangarde, făcut la comanda PSD, care o dă pe Gabriela Firea pe locul doi în cursa pentru Capitală, Cristian Piedone spune că este doar o încercare disperată a PSD de a-l convinge că doar Firea îl poate învinge pe Nicușor Dan.

Candidatul PUSL spune că nu crede în acest sondaj și se declară hotărât să nu se retragă din cursă.

„Partidul care a aruncat-o la gunoi pentru doctorul Cîrstoiu și acum a reciclat-o vrea să mă convingă pe mine că doar Gabriela Firea îl poate bate pe Nicușor Dan.

Nu mă interesează aceste sondaje și mai anunț încă o dată că nu mă retrag”, a declarat Piedone care se declară încrezător în victoria sa.

Nicușor Dan ar câștiga alegerile pentru Primăria Generală cu 31% din voturi, în timp ce Gabriela Firea, candidata PSD proaspăt intrată în cursă, s-ar clasa pe locul secund cu 24 de procente, urmată de Cristian Popescu Piedone (PUSL), cu 20%, potrivit unui sondaj Avangarde, la comanda PSD, primul după retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și decizia coaliției de a merge pe candidaturi separate.

Lasă un răspuns