Minor pe trotinetă, lovit în plin de o mașină în Turda. A fost transportat la spital.

Spread the love

  Un minor care se afla pe trotinetă a fost lovit, vineri, de o mașină.

 Acesta a fost transportat la spital.

„La data de 26 aprilie a.

c.

, în jurul 16.

00, a fost înregistrat un accident de circulație la o trecere de pietoni de pe strada Câmpiei din municipiul Turda.

Din primele date a reieșit că, un minor, de 15 ani, s-ar fi angajat în traversarea părții carosabile, pe trotinetă, fiind accidentat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani, pe direcția Câmpia Turzii spre Cluj-Napoca.

În urma impactului, trotineta a fost proiectată pe sensul opus de mers într-un autoturism, la volanul căruia se afla un bărbat de 41 de ani.

Testările cu aparatul etilotest au indicat rezultate negative.

Minorul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor accidentului rutier”, a transmis IPJ Cluj.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit pentru a acorda primul ajutor calificat unui tânăr implicat într-un accident rutier, petrecut pe strada Victoriei din municipiul Turda.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit două autoturisme și o trotinetă avariată, precum și un tânăr care prezenta mai multe traumatisme, în stare de conștiență.

Echipajele operative i-au acordat primul ajutor calificat, ulterior fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis ISU Cluj.

Citiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsFoto: depositphotos.

comCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns