Multiplă campioană de Grand Slam, eliminată în turul al doilea la WTA Madrid

Spread the love

Naomi Osaka este departe de forma din urmă cu câțiva ani, iar la turneul „WTA 1000” de la Madrid a părăsit competiția în turul al doilea, învinsă în trei seturi de rusoaica Liudmila Samsonova (17 WTA), scor 6-2, 4-6, 7-5.

>> WTA Madrid: Irina Begu, eliminată în turul al doilea de o finalistă de Grand SlamRevenită pe teren la începutul acestui an, după o pauză de câteva luni, Naomi Osaka are 8 înfrângeri în cele 17 meciuri disputate în 2024.

Eliminată în primul tur la Rouen în urmă cu o săptămână, fosta lideră mondială a început greu duelul cu Samsonova, cu două servicii pierdute, iar rusoaica a câștigat la pas primul set.

Dublă campioană la Australian Open și US Open, jucătoarea japoneză a fost condusă și în setul al doilea, dar a echilibrat excelent și a avut câștig de cauză după patru gameuri consecutive adjudecate pe final.

Decisivul s-a disputat de la egal la egal, dar breakul reușit de Samsonova la scorul de 5-5 s-a dovedit a fi decisiv, aceasta reușind să încheie meciul înainte de tiebreak.

An epic performance 💫@LiudaSamsonova defeats Osaka in a three set thriller 6-2, 4-6, 7-5! #MMOPEN pic.

twitter.

com/XzGNEcdGDFÎn turul al treilea, Liudmila Samsonova o va întâlni pe americanca Madison Keys (20 WTA), care s-a impus cu scorul de 7-6(3), 7-6(6) în fața Irinei Begu.

Mutua Madrid Open este un turneu din categoria WTA 1000 ce se desfășoară în perioada 22 aprilie – 5 mai.

Se joacă pe zgură, iar campioana en-titre este Aryna Sabalenka.

Turneul este dotat cu premii totale în valoare de €7,877,020.

>> Campioana de la Wimbledon anunță că divorțează după mai puțin de doi ani de căsnicie.

„A luat și pisica!”

Lasă un răspuns