Ciolacu, la Timișoara: Adoptăm azi hotărârea care permite plata pensiilor înainte de Paști / Undă verde pentru investiții majore în Timiș

Spread the love

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat joi, într-o ședință specială de Guvern la Timișoara, că se va aproba hotărârea care va permite plata pensiilor înaintea sărbătorii de Paște.

Guvernul va demara joi procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timișoara, proiect finanțat din PNRR cu peste 230 milioane de euro, și va aproba investiții de peste 165 milioane de euro într-un stadion de fotbal de 30 de mii de locuri.

Premierul a mulțumit ministrului Muncii pentru elaborarea actului care va permite plata pensiilor înainte de sărbătorile pascale.

„Știu că va fi mult de muncă în ministere, case de pensii, poștă, bănci.

Dar cred că toți cei implicați care au un părinte, o bunică sau un unchi își dau seama cât de mult contează acest gest, mai ales înaintea unei asemenea sărbători”, a spus Ciolacu.

Premierul a motivat organizarea ședinței de Guvern la Timișoara prin adoptarea unor investiții majore într-un județ care are o contribuție importantă la PIB-ul României.

Premierul a spus că Guvernul va demara astăzi procedurile pentru construirea Institutului Regional de Oncologie din Timișoara, o investiție PNRR de peste 230 de milioane de euro.

Un alt proiect așteptat pe plan local este construcția unui nou stadion de fotbal.

În plus, Guvernul va mai aproba joi deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ungaria, la Beba Veche.

Este un obiectiv din lunga listă de investiții în infrastructură, aflate în derulare în județul Timiș, ca de altfel în întreaga țară.

Lasă un răspuns