VIDEO Încă o surpriză mare la CM Snooker – Triplu campion mondial eliminat în primul tur

Spread the love

Mark Williams, triplu campion mondial, a părăsit marți Campionatul Mondial de la Crucible încă din primul tur, învins în frame decisiv de chinezul Si Jiahui, scor 10-9.

>> Ronnie O’Sullivan a vorbit cu HotNews.

ro despre presiunea fantastică de dinaintea CM de Snooker – Cine este personajul cheie din spatele „geniului neînțeles”Cap de serie numărul șase la Crucible, Mark Williams a pierdut dramatic partida în fața lui Si Jiahui, ocupantul locului 23 în clasamentul mondial.

Jucătorul galez a început bine meciul, a condus cu 2-0, 3-2 și 5-4, dar adversarul în vârstă de doar 21 de ani a reușit să aducă echilibrul.

Mai mult, chinezul a întors deznodământul cu patru frame-uri câștigate consecutiv.

Soarta partidei s-a jucat în frame-ul decisiv, iar Si Jiahui a avut câștig de cauză, urmând să îl întâlnească pe Jones Jak în turul următor.

Mark Williams are trei titluri mondiale în palmares, cucerite în anii 2000, 2003 și 2008.

Si 🔥#CazooWorldChampionship @CazooHelp pic.

twitter.

com/BtirLJ7HGZ>> PREZENTARE Ronnie O’Sullivan, față în față cu istoria – Tot ce trebuie să știi despre CM Snooker 2024>> Surpriză mare la CM Snooker – Campionul mondial en-titre, eliminat incredibil în primul tur>> VIDEO CM Snooker: Multiplu campion mondial, eliminat în primul turRonnie O’Sullivan este (și) la această ediție marele favorit al specialiștior la câștigarea Campionatului Mondial de Snooker, un eventual succes ducându-l pe cel supranumit „The Rocket” de unul singur pe primul loc, în fața lui Stephen Hendry, marele rival (în prezent cei doi au câte 7 titluri la Crucible Theatre).

Lasă un răspuns