VIDEO SuperLiga: Debut cu victorie pentru Costel Gâlcă pe banca Unviersității Craiova

Spread the love

Universitatea Craiova a învins duminică în deplasarea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 3-1, în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii.

Formația lui Costel Gâlcă a urcat pe locul secund al clasamentului.

La primul meci pe banca tehnică a Universității Craiova, Costel Gâlcă a înregistrat o victorie importantă în lupta pentru ocuparea unui loc de cupe europene.

Denil Maldonado a deschis scorul pentru olteni în minutul 11, cu o execuție sub bara transversală, după un corner executat de Houri.

Un sfert de oră mai târziu, Universitatea și-a dublat avantajul prin Andrei Ivan, care a finalizat simplu o centrare din dreapta trimisă de Vlădoiu.

Sepsi a redus din diferență în finalul primei reprize, când Marius Ștefănescu a transformat lovitura de pedeapsă acordată după un henț comis în careu de Badelj.

Elevii lui Costel Gâlcă s-au desprins în minutul 68 prin golul lui Lyes Houri, la o minge ricoșată în interiorul careului, după șutul lui Baiaram.

Victoria duce Universitatea Craiova pe locul secund din play-off cu 34 de puncte, în timp ce Sepsi rămâne ultima, cu 27 de puncte.

Aici poți vedea un rezumat al partidei dintre Sepsi și Universitatea Craiova.

Farul – CFR Cluj 5-1 FCSB – Rapid 2-2Sepsi – Universitatea Craiova 1-31.

FCSB – 45 puncte 2.

Universitatea Craiova – 34 p 3.

Farul – 32 p4.

CFR Cluj – 31 p 5.

Rapid – 29 p 6.

Sepsi – 27 p

Lasă un răspuns