VIDEO Piedone, altercație cu contracandidatul fiului său de la Sectorul 5, Alexandru Dimitriu: Am înțeles că mi-ați făcut băiatu’ „holigofren”

Spread the love

Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a avut o altercație, duminică, cu consilierul local USR de la Sectorul 5 Alexandru Dimitriu, contracandidatul fiului său la primăria de sctor.

În timpul unei acțiuni de campanie în Piața Rahova, Piedone a mers la contracandidatul lui Vlad Piedone, căruia i-a reproșat că i-a făcut fiul „holigofren” și că minte.

În final, Piedone i-a luat din mână un pliant, pe care i l-a rupt.

Piedone a mers duminică în Piața Rahova, alături de fiul său, Vlad Popescu Piedone, toată acțiunea fiind transmisă pe Facebook.

La ieșirea din piață, l-a văzut pe consilierul local USR de la Sectorul 5 Alexandru Dimitriu, contracandidatul fiului său la Primăria Sectorului 5.

(de la minutul 27)„Domnu’ Dimitriu, am înțeles că mi-ați făcut băiatu’ holigofren (sic!)”, i-a spus Piedone consilierului local.

Dimitriu l-a întrebat de ce este „așa de nervos”.

Redăm o parte din dialog:Dimitriu: „Sunteți nervos de ieri, când nu ați fost în stare să faceți față unei discuții în contradictoriu?Piedone: Săracu` de tine, păcat că te strâng ciorapii.

Dimitriu: Ia uite, nici acum nu sunteți în stare să faceți față.

De ce ați oprit școlile (.

.

.

) Am votat toate proiectele propuse de dumneavoastră, doar că nu ați fost în stare să le faceți.

I.

G.

Duca, ați închis-o, v-am spus să nu o închideți, pentru că nu o putem face în timp util.

Piedone: „De ce n-am făcut-o? Pentru că primarul ăsta general pe care îl susțineți…cine a întârziat certificatul?.

Dimitriu: Asta e o minciună.

Dacă dați vina pe Nicușor, asta e o minciună.

Nu trebuia să închideți școala, stimabile.

Nu intru în polemică cu tine.

.

.

”.

În final, Piedone l-a acuzat că minte: „Ar trebui să nu minți, să-ți fie rușine”.

Apoi, primarul Sectorului 5 i-a luat lui Dimitriu din mână un pliant electoral, l-a rupt și l-a aruncat, în aplauzele celor care îl însoțeau: „Bravo”.

Lasă un răspuns