WTA Stuttgart: A doua favorită, eșec în sferturile de finală

Spread the love

Aryna Sabalenka nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei, iar la turneul „WTA 500” de la Stuttgart s-a oprit în sferturile de finală în fața cehei Marketa Vondrousova (8 WTA), scor 3-6, 6-3, 7-5.

>> Prima semifinalistă a turneului WTA de la StuttgartFavorită numărul doi la Stuttgart, Sabalenka a început bine meciul cu Vondrousova și a câștigat la pas primul set.

Campioana en-titre de la Wimbledon și-a revenit însă în setul al doilea, reușind trei breakuri și profitând de greșelile Arynei și a trimis partida în decisiv.

Ultimula act a fost unul echilibrat, dar în continuare jucătoarea din Belarus a comis greșeli care i-au permis Marketei Vondrousova să își asigura calificarea în semifinale.

Partida a durat două ore și trei minute.

După succesul de la Australian Open 2024, Aryna Sabalenka a dezamăgit.

Belarusa nu a trecut de faza optimilor la următoarele turnee de la Dubai, Indian Wells, Miami și acum Stuttgart.

Into her first Stuttgart semi 🤟Marketa Vondrousova takes out three-time finalist Sabalenka and will face the winner of Gauff-Kostyuk for a place in the final!#PorscheTennis pic.

twitter.

com/nEzBTCGjQxÎn semifinale, Marketa Vondrousova va întâlni câștigătoarea dintre ucraineana Marta Kostyuk (27 WTA) și americanca Coco Gauff (3 WTA).

Porsche Tennis Grand Prix are loc în perioada 15-21 aprilie, pe zgură (indoor), face parte din categoria WTA 500, are premii totale în valoare de $922,573, iar campioana en-titre este Iga Swiatek (2023).

Lasă un răspuns