VIDEO SuperLiga: Petrolul, succes pe Cluj Arena la debutul lui Laszlo Balint pe banca tehnică

Spread the love

Petrolul Ploiești s-a revanșat după eșecul rușinos cu FC Voluntari și a câștigat cu scorul de 2-1 pe terenul Universității Cluj, în etapa cu numărul 4 din play-out-ul SuperLigii României.

*Click pe numele marcatorilor pentru a vedea golurile*Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a avut șansa deschiderii scorului prin Gabriel Simion, însă execuția plasată a acestuia s-a dus pe lângă poartă.

Imediat după pauză, Daniel Popa a ratat cea mai mare ocazie a meciului.

Acesta a driblat doi adversari, însă nu a reușit să îl învingă pe portarul advers.

Gazdele au deschis în cele din urmă scorul în minutul 55 prin Ante Roguljic, care a apărut bine la finalizare în centrul careului.

7 minute mai târziu, la prima ocazie importantă de gol, Petrolul a restabilit egalitatea prin Irobiso, care a punctat la prima atingere de balon, fiind introdus pe teren cu 4 minute în urmă.

Mai mult decât atât, prahovenii au trecut la conducerea partidei în minutul 64, când Jyry, al doilea jucător introdus pe teren de Laszlo Balint, a înscris pentru 2-1 după o fază bună de atac a oaspeților.

Roguljic a avut șansa de a face 2-2, însă șutul său a nimerit transversala.

UTA Arad – Hermannstadt 1-3FC Voluntari – Oțelul Galați 1-1Universitatea Cluj – Petrolul Ploiești 1-2FC Botoșani – FC U Craiova 1948 / duminică, ora 13:30Dinamo București – Poli Iași / duminică, ora 18:151.

Universitatea Cluj – 29 puncte 2.

Hermannstadt – 27 p3.

UTA Arad – 27 p4.

Oțelul – 26 p5.

FC Voluntari – 23 p 6.

Petrolul – 22 p7.

Poli Iași – 18 p8.

U Craiova 1948 – 17 p9.

Dinamo – 16 p10.

FC Botoșani – 14 p.

Lasă un răspuns