Mai ia Simona Halep suplimente? Răspunsul oferit de fosta lideră WTA pentru Tennis Magazine

Spread the love

Aflată în așteptarea debutului din sezonul de zgură 2024, Simona Halep a oferit un interviu celor de la Tennis Magazine.

Fosta lideră WTA este în continuare supărată pe sistem, recunoaște că au fost momente în care s-a gândit să se retragă și spune că ia în continuare suplimente.

>> Simona Halep și noul antrenor – Rolul lui Darren Cahill în alegerea acestuia și cât va ține perioada de probă Revenită oficial în tenis cu ocazia turneului WTA 1000 de la Miami, Simona se află înaintea debutului în sezonul de zgură, cel în care a obținut până la urmă cele mai importante rezultate ale carierei.

Jurnaliștii de la Tennis Magazine au venit special la București (într-o zi de joi) pentru a discuta cu dubla campioană de Grand Slam.

Conform sursei citate, timp de o oră Halep a răspuns tuturor întrebărilor și nu s-a ferit de niciun subiect.

Tennis Magazine urmează să publice în următoarea perioadă materialul cu Halep, dar până la acel moment le-a oferit cititorilor fideli câteva dintre răspunsurile date de sportiva născută la Constanța.

>> OPINIE.

Cât de corect este ca Simona Halep să primească wild carduri? Totul a început cu Maria Sharapova, când rusoaica a revenit și ea după dopaj și Halep atunci a contestat-o O postare distribuită de Tennis (@tennischannel)Reamintim că revenirea Simonei Halep pe zgură se va amâna, sportiva născută la Constanța fiind nevoită să declare forfait din cauza unor probleme medicale: ea acceptase un wild card din partea organizatorilor turneului WTA 125 de la Oeiras, Portugalia (15-21 aprilie).

Fosta lideră WTA a invocat probleme medicale după participarea la WTA Miami (a fost învinsă în runda inaugurală de Paula Badosa).

Simona a primit un wild card și la turneul de la Madrid, competiție de categorie WTA 1000 (va avea loc în perioada 23 aprilie – 5 mai).

Halep a câștigat întrecerea de la Caja Magica la edițiile din 2016 și 2017.

>> Ion Țiriac vorbește despre șansele Simonei Halep de a mai câștiga un Grand Slam >> Simona Halep, control antidoping înainte de antrenament: „Să vină de câte ori doresc”

Lasă un răspuns