Novak Djokovic, calificare cu emoții în semifinale la Monte Carlo

Spread the love

Novak Djokovic a obținut vineri calificarea în semifinalele turneului ATP de la Monte Carlo, după ce l-a învins în două seturi pe Alex De Minaur, scor 7-5, 6-4.

>> Jannik Sinner, jucătorul momentului din ATP, în semifinale la Monte Carlo Novak Djokovic continuă cursa către titlu la Monte Carlo.

Liderul ATP l-a învins în sferturi pe Alex De Minaur (11 ATP), la capătul unui meci ce a durat două ore și 5 minute.

The oldest ever Monte-Carlo semi-finalist 😮‍💨@DjokerNole survives the de Minaur challenge 7-5 6-4 ✅#RolexMonteCarloMasters pic.

twitter.

com/GnBZ1LEzQTSârbul și-a făcut serviciul în primul set și a reușit să închidă primul act cu break.

În setul al doilea, australianul De Minaur a revenit de la 4-2 și l-a pus în dificultate pe Nole, dar în cele din urmă principalul favorit a încheiat disputa cu un 6-4.

Penultimul act al competiției i-l aduce lui Nole drept adversar pe câștigătorul duelului dintre Ugo Humbert (15 ATP) și Casper Ruud (10 ATP).

Stefanos Tsitsipas (12) vs Karen Khachanov (15) 6-4, 6-2 Jannik Sinner (2) vs Holger Rune (7) 6-4, 6-7(6), 6-3Novak Djokovic (1) vs Alex de Minaur (11) 7-5, 6-4Ugo Humbert (14) vs Casper Ruud (8) ATP Masters 1000 Monte Carlo se desfășoară în perioada 7-14 aprilie pe zgură și oferă premii totale în valoare de 5.

950.

575 de dolari.

Campionul en-titre este rusul Andrey Rublev, în timp ce Rafael Nadal este liderul autoritar al trofeelor cucerite: 11.

După retragerea lui Carlos Alcaraz, principalii favoriți la ATP Monte Carlo sunt Novak Djokovic și Jannik Sinner.

Lasă un răspuns