VIDEO Novak Djokovic, în sferturi la ATP Monte Carlo – Prestație sub așteptări pentru liderul mondial

Spread the love

Deși s-a calificat după doar două seturi în sferturile Mastersului de la Monte Carlo, duelul cu italianul Lorenzo Musetti (24 ATP) nu a fost unul ușor pentru Novak Djokovic, care a comis mai multe erori decât de obicei.

>> VIDEO ATP Monte Carlo: Încă un favorit eliminat în optimi – Aproape de o revenire incredibilăLiderul mondial Novak Djokovic a avut nevoie de două ore pentru a-l învinge pe Lorenzo Musetti, scor 7-5, 6-3.

Totuși, cele opt gameuri câștigate de italian, pe lângă trei breakuri reușite au arătat mai multe erori din partea lui Nole.

Sub ritmul său obișnuit de joc, principalul favorit a comis 19 erori neforțate, însă imprecizia lui Musetti în multe momente l-a ajutat în obținerea calificării după doar două seturi.

În sferturile de finală, Novak Djokovic îl va întâlni pe australianul Alex De Minaur (11 ATP).

REVENGE IS SWEET 🍬@DjokerNole becomes the second player to reach 10 Monte-Carlo quarter-finals in the Open Era (Nadal – 16), avenging last year’s loss to Musetti 7-5 6-3!@ROLEXMCMASTERS | #RolexMonteCarloMasters pic.

twitter.

com/3B4kINhWeyATP Masters 1000 Monte Carlo se desfășoară în perioada 7-14 aprilie pe zgură și oferă premii totale în valoare de 5.

950.

575 de dolari.

Campionul en-titre este rusul Andrey Rublev, în timp ce Rafael Nadal este liderul autoritar al trofeelor cucerite: 11.

După retragerea lui Carlos Alcaraz, principalii favoriți la ATP Monte Carlo sunt Novak Djokovic și Jannik Sinner.

>> Surpriză în optimile ATP Monte Carlo – Daniil Medvedev, înfrângere în două seturi>> VIDEO Rafael Nadal și turneul la care speră să revină în circuitul ATP: „Vom vedea”

Lasă un răspuns