Război în Ucraina – ziua 778: Nou val de atacuri rusești cu rachete, s-au auzit explozii în mai multe regiuni ucrainene / General america: Ucraina va rămâne curând fără muniție pentru antiaeriană / Elveția va găzdui o conferință pentru pace

Spread the love

Autoritățile ucrainene au raportat joi dimineață explozii în regiunile de nord-est, sud și vest ale țării, din cauza unui nou val de atacuri rusești cu rachete.

Explozii au fost auzite în orașul ucrainean Harkov, a declarat primarul acestuia, Ihor Terejov, precum și în regiunea Zaporojie, potrivit guvernatorului Ivan Fedorov.

Guvernatorul regiunii vestice Lviv, Maksim Kozytskyi, a anunțat și el pe Telegram că apărarea aeriană a intrat în acțiune în zonă.

07:31 O dronă a căzut joi dimineața devreme pe un spital în construcție din regiunea Lipetsk, în zona central-sudică a Rusiei, declanșând un incendiu care a fost stins rapid, a declarat guvernatorul regional Igor Artamonov.

În postarea lui Artamonov de pe aplicația de mesagerie Telegram se afirmă că nu s-au înregistrat victime sau pagube.

Acesta nu a precizat dacă drona a fost interceptată înainte de a cădea asupra orașului Dobroye.

(Reuters)06:38 Poliția lui Vladimir Putin interoghează rușii îmbrăcați în galben.

Antonida Smolina, 38 de ani, a fost reclamată represivelor organe ale legii din Rusia din cauză că, prin pelerina galbenă de ploaie pe care o poartă, ar susține Ucraina, „discreditând” astfel armata lui Putin01:33 Avertismentul unui general american în Congres: Ucraina va rămâne fără muniție și fără rachete de interceptare „într-un timp destul de scurt”.

Ucraina va rămâne fără muniție și fără rachete de interceptare pentru sistemele de apărare antiaeriană „într-un timp destul de scurt” fără un sprijin suplimentar din partea Statelor Unite, a declarat miercuri, în cadrul unei audieri în Congres, generalul american Christopher Cavoli, comandantul Suprem al Forţelor Aliate din Europa–––––

Lasă un răspuns