VIDEO ATP Monte Carlo: Jannik Sinner și Stefanos Tsitsipas, în optimi după ce și-au surclasat adversarii

Spread the love

Jannik Sinner a fost cel mai bun jucător din circuitul ATP în ultimele luni, iar italianul a debutat perfect în sezonul de zgură și a obținut calificarea în optimile Mastersului de la Monte Carlo.

În aceeași fază a competiției a ajuns și Stefanos Tsitsipas.

>> VIDEO Campionul en-titre, eliminat în turul doi la ATP Monte Carlo – Patru înfrângeri în ultimele cinci meciuriCampion în 2024 la Australian Open, Rotterdam și Miami, Sinner (favorit 2) l-a învins în două seturi pe americanul Sebastian Korda (27 ATP), scor 6-1, 6-2.

Italianul antrenat de Darren Cahill a câștigat aproape toate punctele jucate cu primul serviciu (20/21), a bifat 17 lovituri câștigătoare și a comis doar 9 erori neforțate.

Pentru Jannik urmează un meci cu Jan-Lennard Struff (25 ATP), după ce germanul l-a învins pe croatul Borna Coric (33 ATP), scor 7-6(2), 6-1.

Tot miercuri, Stefanos Tsitsipas (12 ATP) a cedat un singur game în partida cu argentinianul Tomas Martin Etcheverry (31 ATP), scor 6-1, 6-0.

Victoria a fost obținută în doar 64 de minute.

Jucător cu pretenții pe zgură (a câștigat cinci titluri pe această suprafată, dintre care două chiar la Monte Carlo – 2021 și 2022), Tsitsipas va avea o misiune foarte dificilă în optimi: grecul se va duela cu Alexander Zverev (5 ATP și unul dintre marii săi rivali).

ATP Masters 1000 Monte Carlo se desfășoară în perioada 7-14 aprilie pe zgură și oferă premii totale în valoare de 5.

950.

575 de dolari.

Campionul en-titre este rusul Andrey Rublev, în timp ce Rafael Nadal este liderul autoritar al trofeelor cucerite: 11.

După retragerea lui Carlos Alcaraz, principalii favoriți la ATP Monte Carlo sunt Novak Djokovic, Jannik Sinner, Daniil Medvedev și Alexander Zverev.

>> ITIA, suspendare de 15 ani pentru un jucător de tenis care a pledat vinovat

Lasă un răspuns