VIDEO Explozie la o centrală hidroelectrică din Italia: Patru morți și cinci persoane dispărute

Spread the love

O explozie a avut loc marți la o centrală hidroelectrică din Bargi, în nordul Italiei, ucigând cel puțin patru persoane, în timp ce cinci persoane sunt date dispărute, relatează AFP.

UPDATE 20:20 Bilanțul exploziei de la hidrocentrală a crescut de la trei morți și patru persoane dispărute la patru morți și cinci persoane dispăruteEsplosione e incendio nella centrale idroelettrica di Bargi nel Comune di Camugnano, sul lago di Suviana dell’Appennino bolognese.

L’arrivo dei soccorsi sul posto #ANSA https://t.

co/tZtiGS7lu5 pic.

twitter.

com/rDQtM3atjeGrupul Enel a declarat că un incendiu a izbucnit la unul dintre transformatoarele sale de la hidrocentrala din Bargi, aproape de Bologna, la începutul după-amiezii.

Marco Masinara, primarul orașului din apropiere, Camugnano, a declarat că au fost găsite trei cadavre, în timp ce patru persoane au fost date dispărute, iar trei au fost „rănite grav” și au fost transportate la spital.

El a adăugat că bilanțul este „în curs de actualizare”.

Enel a spus că a evacuat muncitorii de la fața locului.

Masinara a spus că un incendiu a izbucnit sub nivelul solului, adăugând că „centrala este toată sub nivelul lacului, la aproximativ 30 de metri adâncime”.

Anterior, Maurizio Fabbri, un oficial local, a declarat că trupuri neînsuflețite au fost găsite de echipele de salvare după o explozie la o centrală hidroelectrică din Bargi.

Pompierii au declarat mai devreme că o explozie a avut loc în jurul orei 15.

00 (13.

00 GMT) la un baraj de pe Lacul Suviana, care este unul dintre cele trei lacuri artificiale care alimentează centrala electrică.

Lasă un răspuns