VIDEO Ciolacu face apel la Firea pentru susținerea lui Cîrstoiu / Candidatul PSD-PNL: „Dragii mei, eu am venit să vă împac”

Spread the love

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susținut, la Conferinţa de Alegeri a Organizaţiei PSD Bucureşti, că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata partidului la Primăria Bucureşti și a făcut apel la fostul edil pentru a-l susține pe Cătălin Cîrstoiu pentru fotoliul de primar general.

În același timp, Ciolacu a spus că nu a înțeles acuzațiile de incompatibilitate, după ce HotNews.

ro a dezvăluit că un raport al Corpului de Control al Guvernului României a făcut referire la posibile situaţii conflicte de interese ce au fost constatate în cazul managerului interimar Cătălin Cîrstoiu.

Candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei a spus la rândul său că a venit să îi împace pe social-democrați și să îi convingă fără „icoane”.

Liderul PSD a mai spus că şi-ar fi dorit ca Gabriela Firea să fie candidata PSD la Primăria Bucureşti.

Totodată, liderul social-deomcrat a subliniat că fără susținerea Gabrielei Firea, Cârstoiu „nu va reuşi”.

Liderul social-democraţilor a adăugat că nu a înţeles chestiunea privind incompatibilitatea în ceea ce îl priveşte pe candidatul coaliţiei la Primăria Capitalei, medicul Cîrstoiu.

Ciolacu a susținut că „nu toţi medicii sunt spăgari”, aşa cum acuza liderul USR Cătălin Drulă şi a punctat că „oamenii mici fac atacuri care nu au niciun fundament, fără să ţină cont de munca unei familii, de respectul acordat de societate.

Reacția lui Marcel Ciolacu vine după HotNews.

ro o intrat în posesia unui raport al Corpului de Control al Guvernului din 2020 în care Cătălin Cîrstoiu a fost acuzat de incompatibilitate și conflict de interese și a publicat articolul „DOCUMENT: „Administrator e socrul.

Administrator e mama”, a răspuns Cătălin Cîrstoiu, acuzat de incompatibilitate într-un raport al Corpului de Control al Guvernului, pentru că a fost manager la stat și medic la propria clinică privată / Raportul, băgat la sertar, e publicat de HotNews”.

Cătălin Cîrstoiu a reacționat, luni, la investigația HotNews.

ro, și a spus că, în opinia sa, nu este incompatibil și nici în conflict de interese și a acuzat o campanie finanțată împotriva sa: „Dar când apare un articol în presă și înainte primești mesaj de la jurnalist că îi pare rău ce scrie și că nu crede în ce scrie, e suficient”.

Cîrstoiu a declarat ulterior la România TV că s-a grăbit când a făcut aceste declarații și a interpretat greșit mesajul.

Cătălin Cîrstoiu a spus că el candidează la Primăria Capitalei pentru a-i împăca pe PSD-iști și lasă la latitudinea auditoriului dacă a reuşit să convingă să fie susţinut pentru Primăria Capitalei, lucru considerat de el că ar fi pentru binele tuturor.

Lasă un răspuns