Reacția Simonei Halep după ce a primit un nou wild card pentru a putea juca în circuitul WTA

Spread the love

Simona Halep își va începe aventura în sezonul de zgură din 2024 la un turneu de categorie WTA 125, fosta lideră mondială acceptând un wild card pentru competiția de la Oeiras, din perioada 15-21 aprilie.

>> llie Năstase explică de ce Simona Halep a ales să nu joace pe zgura din SUA Informația a fost oferită în premieră de jurnaliștii de la Marca, iar apoi a fost confirmată de către Federația Portugheză de Tenis.

Turneul va fi primul la care Halep va lucra cu noul său antrenor, Carlos Martinez.

Citată de bolamarela.

pt, Simona spune că este încântată că va adăuga în calendarul său un nou turneu.

„Sunt foarte încântată să adaug un nou turneu în calendarul meu.

La întoarcerea în circuitul WTA intenționez să joc cât mai multe meciuri și acceptarea acestui wild card îmi oferă posibilitatea de a face acest lucru în fața publicului portughez.

Vreau să mulțumesc turneului pentru că m-a primit și abia aștept să fiu acolo” – Simona Halep, citată de bolamarela.

pt.

Celelalte invitații merg la Francisca Jorge (190 WTA), Kristina Mladenovic (254 WTA) și Matilde Jorge (551 WTA).

De știut despre turneul Oeiras Ladies Open Reamintim că Simona s-a retras din echipa de Billie Jean King Cup a României, tricolorele urmând să întâlnească Ucraina în zilele de 12 și 13 aprilie, pe zgură, la Fernaninda Beach (Florida, SUA).

Fosta lideră WTA a invocat probleme medicale (la umăr) după participarea la WTA Miami (a fost învinsă în runda inaugurală de Paula Badosa).

Câștigătoarea dintre România și Ucraina se va califica la turneul final al Billie Jean King Cup 2024, iar învinsa va disputa un baraj de menținere în Grupa Mondială.

Reamintim că Simona a primit un wild card și la turneul de la Madrid, competiție de categorie WTA 1000.

Halep a câștigat întrecerea de la Caja Magica la edițiile din 2016 și 2017.

S-ar putea să te intereseze și:>> Ion Țiriac vorbește despre șansele Simonei Halep de a mai câștiga un Grand Slam >> OPINIE.

Cât de corect este ca Simona Halep să primească wild carduri? Totul a început cu Maria Sharapova, când rusoaica a revenit și ea după dopaj și Halep atunci a contestat-o >> Darren Cahill, cuvinte de laudă pentru noul antrenor al Simonei Halep: „A avut încredere în ea”

Lasă un răspuns