Nicușor Dan, 37,1% în intenția de vot pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone – 30%, Cătălin Cîrstoiu – 17,4% – sondaj AtlasIntel pentru Digi24

Spread the love

Un sondaj AtlasIntel realizat la comanda Digi24 arată că dacă duminica viitoare ar fi alegeri locale, actualul primar Nicușor Dan ar obține 37,1% din voturi pentru Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, 30%, iar candidatul PSD-PNL, medicul Cătălin Cîrstoiu, 17,4%.

Sondajul AtlasIntel – casă de sondare din America Latină – a fost realizat în perioada 5-8 aprilie, pe un eșantion de 1.

092 de persoane și măsoară intențiile de vot pentru Nicușor Dan, Cătălin Cîrstoiu, Cristian Popescu Piedone și Marian Enache (AUR), candidații înscriși pentru Primăria București la alegerile din 9 iunie.

Intenții de vot pentru candidații la Primăria Capitalei, conform sondajului realizat de AtlasIntel la comanda Digi24:Intenții de vot pentru Consiliul General al Municipiului București (CGMB), dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri:Un sondaj Avangarde, realizat tot la comanda Digi24, și publicat în 25 martie, arăta următorul clasament pentru Primăria Capitalei:

Lasă un răspuns