Carlos Alcaraz s-a retras în ultimul moment de la ATP Monte Carlo

Spread the love

Carlos Alcaraz a anunțat marți, pe X (fostul Twitter), că a fost nevoit să se retragă de la turneul „ATP Masters 1000” de la Monte Carlo, cu doar o zi înaintea debutului său.

>> VIDEO Triplu campion de Grand Slam, eliminat în primul tur la ATP Monte Carlo – Set pierdut cu 6-0Campion la US Open 2022 și Wimbledon 2023, Alcaraz a avut parte de un prim tur liber și urma să-l întâlnească miercuri pe canadianul Felix Auger-Aliassime.

„Am muncit la Monte Carlo și am încercat să mă recuperez până în ultimul moment de la o accidentare la mușchiul rotund pronator al brațului drept, dar nu a fost posibil și nu pot juca! Abia așteptam să o fac.

.

.

Ne vedem anul viitor!” – Carlos Alcaraz.

Astfel, Auger-Aliassime (35 ATP) merge în optimi și se va duela cu învingătorul partidei dintre chinezul Zhizhen ZHang (49 ATP) și francezul Ugo Humbert (15 ATP).

I have been working in Monte Carlo and trying to recover until the last minute from an injured pronator teres in my right arm, but it was not possible and I cannot play! 🥲 I was really looking forward to playing.

.

.

See you next year! @ROLEXMCMASTERS @atptour pic.

twitter.

com/hQ8ANcAxPIATP Masters 1000 Monte Carlo se desfășoară în perioada 7-14 aprilie pe zgură și oferă premii totale în valoare de 5.

950.

575 de dolari.

Campionul en-titre este rusul Andrey Rublev, în timp ce Rafael Nadal este liderul autoritar al trofeelor cucerite: 11.

După retragerea lui Carlos Alcaraz, principalii favoriți la ATP Monte Carlo sunt Novak Djokovic, Jannik Sinner, Daniil Medvedev și Alexander Zverev.

S-ar putea să te mai intereseze și:>> Simona Halep, control antidoping înainte de antrenament: „Să vină de câte ori doresc”>> Reacția Simonei Halep după ce a primit un nou wild card pentru a putea juca în circuitul WTA>> llie Năstase explică de ce Simona Halep a ales să nu joace pe zgura din SUA

Lasă un răspuns