VIDEO Un pod s-a prăbușit în Rusia: O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite

Spread the love

Un pod s-a prăbușit în Veazma, în regiunea Smolensk din Rusia, pe 8 aprilie, ucigând o femeie și rănind alte cinci persoane, inclusiv un copil, au informat serviciile de urgență, relatează Kyiv Independent.

Orașul Veazma se află în vestul Rusiei, la aproximativ 200 de kilometri vest de Moscova.

Podul Paninsky, construit peste căile ferate, leagă centrul orașului de zona sa industrială.

Road bridge collapses in Russia’s Smolensk regionThere were cars on the bridge at the time of the emergency, but there is no official information about the causes of the incident or victims yet.

🟩 @RTnews_unc3 pic.

twitter.

com/mEjL006MPKTrei mașini și un camion se aflau pe pod când acesta s-a prăbușit, a declarat departamentul regional al Ministerului pentru Situații de Urgență din Rusia, pe Telegram.

Se pare că o femeie de vârstă mijlocie a fost ucisă, iar alte cinci persoane au fost internate în spital, inclusiv o fată născută în 2010.

Incidentul a provocat pagube rețelelor de alimentare cu gaze, ducând la întreruperi de alimentare cu gaze pentru peste 8.

000 de persoane, potrivit autorităților locale.

Potrivit publicației ruse independente Meduza, autoritățile ruse au anunțat planuri de a efectua reparații la acest în 2018 și intenționau să cheltuiască aproximativ nouă milioane de ruble (97.

000 de dolari) pentru această lucrare.

Lasă un răspuns