Buletin de București: Robert Negoiță, deplasări și mașini de lux închiriate din bani publici

Spread the love

Una dintre firmele din subordinea Primăriei Sector 3, Algorithm Construcții, a plătit în anul 2023 aproape 50.

000 de euro pentru deplasările primarului Robert Negoiță, arată documentele obținute de jurnaliștii de la Buletin de București (BdB).

Pe multe dintre facturile care au fost plătite din bani publici apare direct numele primarului Robert Negoiță, care, în doar două luni, a zburat în cinci orașe, unde a stat la hoteluri centrale și a închiriat mașini de lux, precum Mercedes E Class, scriu jurnaliștii de la BdB.

Contactat de reporteri, Negoiță a spus că la una dintre deplasări a fost la un „târg de entertainment“ în scop de serviciu.

În cazul tuturor deplasărilor el a declarat că a fost în scop de serviciu, dar nu-și amintește cu cine și ce a făcut.

„Nu-i corect, că nu le știu pe toate pe de rost”, a transmis edilul în urma întrebărilor reporterilor BdB.

Într-una dintre deplasări, care a avut drept destinație capitala Turciei, primarul din Sectorul 3 a avut chiar și o mașină închiriată: Opel Mokka.

Într-o altă vizită, la Atena de data aceasta, Robert Negoiță a închiriat un Mercedes E Class.

În toate deplasările Robert Negoiță a fost însoțit de cel puțin o persoană.

„Așadar, în mai puțin de două luni, Robert Negoiță a fost în cinci orașe și a cheltuit pe bilete de avion, închiriere de mașini și cazări la hoteluri de lux aproape 20 de mii de lei”, explică jurnaliștii de la BdB.

Mai multe detalii despre locurile în care a călătorit Robert Negoiță și sumele cheltuite, din publici, pot fi citite integral pe Buletin de București.

Lasă un răspuns