Premier League: Remiză spectaculoasă între Manchester United și Liverpool

Spread the love

Derbiul etapei cu numărul 32 din Premier League între Manchester United și Liverpool s-a terminat cu scorul de 2-2, după un meci cu multe faze de poartă.

Formația Jurgen Klopp ratează revenirea pe primul loc al clasamentului.

Neînvinsă de șapte runde în Premier League, Liverpool a ratat revenirea în fotoliul de lider, după remiza obținută pe terenul lui Manchester United.

Luis Diaz a deschis scorul după 23 de minute după o lovitură de colț, mingea fiind deviată perfect de Nunez.

În minutul 50, Bruno Fernandez a egalat cu un gol superb din apropierea mijlocului terenului, la o greșeală mare în defensiva „cormoranilor”.

Manchester United a preluat conducerea în minutul 67, șutul din unghi al lui Mainoo lăsându-l fără replică pe Kelleher.

Egalarea a venit în minutul 84 de la Mihamed Salah, care a transformat lovitura de pedeapsă obținută după faultul lui Wan-Bissaka.

Cu 71 de puncte, Liverpool egalaează liderul Arsenal dar rămâne pe poziția secundă din cauza golaverajului mai slab, în timp ce United se află în afara pozițiilor de cupe europene, cu 49 de puncte.

Crystal Palace – Manchester City 2-4Wolves – West Ham United 1-2Luton – Bournemouth 2-1Fulham – Newcastle 0-1Everton – Burnley 1-0Aston Villa – Brentford 3-3Brighton – Arsenal 0-3Manchester United – Liverpool 2-2Sheffield United – Chelsea / ora 19:30Tottenham – Nottingham Forest / ora 20:001.

Arsenal 71p2.

Liverpool 71p3.

Manchester City 70p4.

Aston Villa 60p5.

Tottenham 57p6.

Manchester United 49p7.

West Ham United 48p.

Lasă un răspuns