Gene Hackman, în vârstă de 94 de ani, și soția Betsy Arakawa, la prima ieșire publică din ultimele decenii / Cum arată azi celebrul actor

Spread the love

Actorul Gene Hackman a fost văzut acum câteva zile la o cină în New Mexico, folosind un baston pentru a merge și ținându-se de brațul soției sale, Betsy Arakawa.

Cuplul a luat masa la Pappadeaux’s Seafood Kitchen din Santa Fe, unde legendarul actor locuieste din anii 1980.

Hackman, care a împlinit 94 de ani în ianuarie, a fost văzut luând o cafea și o plăcintă cu mere de la un magazin local de pe Speedway.

El a mers la plimbare îmbrăcat cu pantaloni de drumeție, o cămașă în carouri, vestă gri, o șapcă și ochelari de soare.

Gene Hackman, 94, out in public with wife Betsy ArakawaWhat a Brilliant Actor! pic.

twitter.

com/f7KVJJ0g9IDeși actorul din „French Connection” sau „Unforgiven” e căsătorit cu pianista Arakawa, (62 de ani) din 1991, cei doi sunt rar văzuți împreună în public.

Perechea a fost fotografiată ultima dată acum 21 de ani într-un cadru cu mult mai mult farmec – pe covorul roșu al Premiilor Globurilor de Aur din 2003.

La acea ceremonie din Los Angeles, Hackman a primit premiul Cecil B.

DeMille pentru „contribuții remarcabile la lumea divertismentului”, care i-a fost oferit de Michael Caine și regretatul Robin Williams.

De la retragerea sa după filmul „Welcome to Mooseport” din 2004, aparițiile lui au fost extrem de rareLocuiește cu cea de-a doua soție la ferma lor din apropiere, unde scrie și pictează.

Actorul s-a bucurat de o carieră de patru decenii la Hollywood, jucând într-o gamă variată de filme populare precum „Hoosiers”, „The Poseidon Adventure”, „The Royal Tenenbaums”, „The Birdcage” și în seria „Superman” ca Lex Luthor.

Lasă un răspuns