Snooker: Judd Trump, înfrângere drastică în sferturile Tour Championship

Spread the love

Judd Trump (al doilea jucător al lumii) a părăsit turneul Tour Championship încă din faza sferturilor, după ce a fost învins categoric de Mark Williams, scor 10-4.

>> Mark Selby îi șochează pe fanii snookerului – Se gândește la retragere după o „evoluție penibilă” Williams (campion mondial în 2000, 2003 și 2018) a început perfect meciul și a condus cu 3-0 și 4-1.

Trump (cap de serie 1 la turneul din Manchester) s-a apropiat pe tabelă (4-3), dar jucătorul galez a câștigat șase din următoarele șapte frame-uri (10-4).

A fost o partidă fără break-uri impresionante, cel mai mare fiind cel reușit de Williams în al doilea frame (85 de puncte).

>> Snooker: Judd Trump a reușit un break maxim împotriva lui Ronnie O’SullivanWilliams beats Trump to secure semi-final place! 🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🔥#TourChampionship | @JohnstonesTrade pic.

twitter.

com/ZLVtpCImsXDe știut:MARK WILLIAMS WINS IT!The first time he has ever won a multi-session match against Judd Trump!#TourChampionship | @JohnstonesTradeMark Williams – Mark AllenGarry Wilson – Ronnie O’Sullivan.

2024 Johnstone’s Paint Tour Championship are loc în perioada 1-7 aprilie, la Manchester Central (Anglia).

Turneul oferă premii totale în valoare de £500.

000, iar campionul en-titre este Shaun Murphy (2023).

Prezența în semifinale este recompensată cu £40.

000, finalistul primește £60.

000, iar marele campion £150.

000.

>> Snooker: Ronnie O’Sullivan, calificare la pas în semifinalele Tour Championship

Lasă un răspuns