Jaqueline Cristian, duel cu o favorită în optimi la WTA Charleston – Ora de start a partidei

Spread the love

Emma Navarro s-a calificat în optimile turneului „WTA 500” de la Charleston, fază a competiției în care sportiva din SUA o va întâlni pe românca Jaqueline Cristian.

>> Campioană de Grand Slam, eliminată în turul doi la WTA Charleston (Rezultatele zilei)Emma (favorită 10), care locuiește chiar în Charleston, s-a impus în fața conaționalei Katie Volynets (110 WTA), scor 6-1, 6-1.

Partida a durat doar 69 de minute.

Meciul dintre Navarro (20 WTA) și Cristian (83 WTA) va fi al treilea al zilei de joi pe Credit One Stadium (după Collins – Jabeur și Pegula – Linette), va începe undeva în jurul orei 21:00 (ora României) și va fi transmis în direct pe DigiSport.

Navarro și-a făcut recent loc în elita tenisului feminin, jucătoarea de 22 de ani preferând să participe în trecut doar la turnee ITF din SUA și Marea Britanie.

Navarro a obținut cea mai mare victorie din acest an la Indian Wells, unde a învins-o în optimi pe Aryna Sabalenka.

Americanca are un titlu WTA în palmares: Hobart 2024.

Tatăl Emmei (Ben) are o avere estimată la 3 miliarde de dolari, iar bunicul acesteia (Frank) a fost un nume important în fotbalul american.

Rezumatul partidei dintre Emma Navarro și Katie Volynets:>> Irina Bara, în sferturi la WTA Bogota – Revenire spectaculoasă, după o minge de meci salvatăDe știut:Credit One Charleston Open este un turneu din categoria WTA 500 ce se desfășoară în perioada 1-7 aprilie.

Se joacă pe zgură verde și este dotat cu premii totale în valoare de $922,573.

Campioana en-titre este Ons Jabeur.

Principalele favorite de la Charleston: Jessica Pegula (1), Ons Jabeur (2), Maria Sakkari (3).

Lasă un răspuns