„Masturbator” dintr-un autobuz din Cluj-Napoca, condamnat la închisoare și muncă în folosul comunității

Spread the love

  Potrivit clujust.

ro, un bărbat de 56 de ani, care s-a masturbat pe troleibuzul de pe linia 6 din Cluj-Napoca, a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj contra bunelor moravuri și 80 de zile de muncă în folosul comunității.

 Potrivit rechizitoriului, faptele s-au petrecut în perioada 22 octombrie 2021 – 11 aprilie 2022, în timp ce bărbatul călătorea cu autobuzul pe traseul Piața Mărăști – Pod IRA.

Procurorii au reținut că bărbatul a săvârșit acte sexuale explicite, în timp ce interacționa vizual cu pasagere de sex feminin, masturbându-se, respectiv imitând astfel de acte sexuale cu ajutorul unei jucării sexuale.

„În data de 22.

10.

2021 în jurul orelor 07:10, persoana vătămată circula cu autobuzul liniei 6 spre stația IRA.

Inculpatul a urcat în același mijloc de transport, în care se aflau și alți pasageri (…) și-a scos penisul de pantaloni, mascându-l față de privitorii din față cu un ruscac, și s-a masturbat în timp ce s-a întors spre persoana vătămată (…) În data de 11.

04.

2022 inculpatul a urcat în același mijloc de transport și s-a așezat în spatele martorei (…) scoțând din rucsac o jucărie sexuală”, se arată în actele depuse la dosar.

Citește continuarea articolului pe clujust.

roCitiți monitorulcj.

ro și pe Google NewsCITEȘTE ȘI:Copyright 2021 monitorulcj.

ro

Lasă un răspuns