VIDEO S-a marcat golul sezonului în Polonia – Execuție de la peste 70 de metri

Spread the love

Gabriel Kobylak, portarul echipei Radomiak Radom, a înscris golul sezonului în Ekstraklasa (prima ligă de fotbal a Poloniei), în duelul cu Puszcza, încheiat cu scorul de 1-1.

>> Florinel Coman, ademenit cu un salariu imens pentru a rămâne la FCSBMeciul dintre Puszcza și Radomiak Radom, din etapa cu numărul 26 a campionatului Poloniei, nu părea genul de meci care să atragă în vreun fel.

Era confruntarea dintre echipele clasate pe locurile 15 și 11.

Disputa a avut loc luni, iar gazdele au deschis scorul în minutul 4 al partidei prin ucraineanul Roman Yakuba.

În a doua repriză, situația s-a complicat pentru Radomiak Radom, după ce Vagner a văzut cartonașul roșu în minutul 63.

La o fază care nu anunța nimic, în minutul 66, portarul Gabriel Kobylak a avansat ușor cu mingea la picior și a decis să degajeze balonul către atac, de la o distanță de peste 70 de metri de poarta adversă.

Mingea a avut forță, iar în momentul în care a lovit gazonul a căpătat o înălțime neobișnuită și l-a sărit pe tânărul portar Oliwier Zych.

Acesta a fost și golul care a stabilit scorul final al partidei Puszcza – Radomiak Radom, de 1-1.

🇵🇱😯 Radomiak Radon’s goalkeeper Gabriel Kobylak scored from just outside his own box yesterday! 💫 pic.

twitter.

com/tNEwhyFvLe>> Suspendarea primită de Gigi Becali după derapajul la adresa arbitrei Cristina Trandafir>> De ce a fost nevoie de 9 minute pentru ca VAR-ul să decidă penaltiul controversat împotriva lui Dinamo >> Răzvan Marin, cel mai bun jucător de la Empoli în duelul cu liderul Inter – Nota primită de român

Lasă un răspuns