Întârzieri mari ale trenurilor între București și Brașov, din cauza unui scurt circuit produs la Ploiești

Spread the love

Trenurile care circulă între București și Brașov (și retur) au întârzieri și de peste 90 de minute, din cauza unui scurt circuit produs de un cablu electric extern, căzut pe liniile de contact din stația Ploiești Vest.

CFR SA a trimis un comunicat în care spune că traficul feroviar se desfășoară cu dificultate pe intervalul Ploiești Vest – Valea Largă, din cauza unui scurt circuit produs de un cablu electric extern, căzut pe liniile de contact din stația Ploiești Vest.

„Personalul de specialitate al Regionalei CF București intervine cu două drezine pantograf pentru înlocuirea componentelor avariate și repunerea sub tensiune a sistemul de alimentare cu energie electrică a liniilor de contact din stația Ploiești Vest.

Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar în stația Ploiești Vest, trenurile, spre București și dinspre Brașov, tractate cu locomotive electrice staționează temporar, doar trenurile remorcate cu locomotive Diesel circulând în condiții normale”, spune CFR SA.

Lasă un răspuns